Huwelijksceremonie – Wedding Singer

“Elk lied heeft een eigen verhaal, door jullie gekozen omdat het een bijzondere betekenis heeft. Als zanger vertel ik graag jullie verhaal met live muziek tijdens het belangrijkste deel van de huwelijksdag.”

Het is gebruikelijk om voor 3 à 4 momenten muziek uit te kiezen. Bij binnenkomst, het uitwisselen van de ringen, tijdens het tekenen van de akte en wanneer jullie de trouwlocatie verlaten. Willen jullie nog een extra luisterliedje tussendoor of tijdens een ander onderdeel van de ceremonie? Geen probleem, ook dat kan.

Edwin Monteyn kan worden begeleid door een pianist of gitarist. De nummers voor de ceremonie kunnen worden gekozen vanaf de uitgebreide repertoirelijst. Buiten de lijst om kunnen Edwin en pianist/gitarist op verzoek één nummer speciaal voor jullie instuderen.

Het grote voordeel van live begeleiding is dat tijdens de ceremonie zelf de muziek nog iets langer of korter gemaakt kan worden. Je weet bijvoorbeeld nooit van te voren hoe lang het precies duurt voordat iedereen de akte heeft ondertekend. Kortom: Live begeleiding is een absolute meerwaarde.“Graag nodig ik jullie uit om een keertje te komen luisteren en persoonlijk kennis te maken. In het ‘echt’ kan ik met veel meer gevoel vertellen over de meerwaarde van live muziek tijdens de ceremonie. Misschien hebben jullie al mooie ideeën, ik haak er graag op in.”

Zie ook: Ideeën voor de huwelijksceremonie